UW BUREAU VOOR ON- & OFFLINE

COMMUNICATIE OP MAAT

MediaMotiv is een eigentijds – en ’n tikje eigenwijs – full service mediabureau. Onze werkwijze? Het zo eenvoudig mogelijk houden van communicatie bij het vertalen van uw mediabehoefte. Zonder overschot aan vakjargon. Hoe we die vertaling van uw mediabehoefte effectief maken? MediaMotiv werkt hiertoe samen met diverse succesvolle toonaangevende Nederlandse bedrijven. Op deze manier is het mogelijk om alle disciplines van media te beheersen en optimaal uit te voeren naar de wens van onze opdrachtgevers.

In een tijd waarin de consument en uw zakelijke relaties meer dan ooit worden overspoeld met media, is effectieve media waardevoller dan ooit. U krijgt tegenwoordig 4 keer meer reclame-uitingen te verwerken dan 10 jaar geleden. Hoeveel uitingen ziet u op een dag?

Het is voor veel ondernemers een behoorlijke opgave om het mediabudget optimaal in te zetten. De diversiteit aan media maakt het kiezen van de juiste strategie niet eenvoudiger. De consument aan de andere kant, wordt overspoeld door reclameboodschappen die vaak niet de juiste snaar weten te raken.

MediaMotiv biedt al ruim 10 jaar oplossingsgerichte expertise. In een transparante, kostenbewuste & flexibele omgeving waarin alle facetten van het hedendaagse mediabureau zitten verweven om ook uw doelgroep naast het bereiken ook te beraken: consultancy, mediastrategie, mediaplanning, media-inkoop & media-executie.

Het gezegde ‘aandacht geven is aandacht krijgen’, geldt zeker ook voor uw mediamix.

  • Wanneer geeft u op welke wijze via welk medium aandacht aan uw doelgroep?
  • Wie is uw doelgroep specifiek?
  • Wat is uw doelstelling hiervoor?
  • Welke planning past het meest effectief bij uw budget?

Nieuwsgierig naar onze toegevoegde waarde voor uw organisatie?

Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek